https://www.high-endrolex.com/10 Напередодні Дня Святого Миколая Національний університет цивільного захисту України завітав до своїх підшефних | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2015
НУЦЗУ

Напередодні Дня Святого Миколая Національний університет цивільного захисту України завітав до своїх підшефних

18 грудня напередодні Дня Святого Миколая представники Національного університету цивільного захисту України відвідали своїх підшефних – вихованців Харківського обласного спеціалізованого навчально-виховного комплексу для дітей з вадами слуху.
Одинадцятий рік поспіль триває тісна співпраця між Національним університетом цивільного захисту України та незвичайною школою. Цього дня малеча з нетерпінням чекала на зустріч зі своїми шефами: бо ж завітали рятувальники у День Святого Миколая із подарунками. Шефи привезли не тільки цінні подарунки, а й незвичайний сюрприз – цирковий номер з голубами.
«Одинадцять років поспіль триває наша сумісна співпраця, - зазначила старший інспектор сектора зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Вікторія Коленко, - разом ми проводимо навчально-тренінгові заняття з безпеки життєдіяльності, тижні безпеки, дні цивільного захисту тощо. І щороку вдосконалюємо знання, вміння та навички своїх підшефних. Тож, хочеться побажати, аби надзвичайних ситуацій було якомога менше, а шефи-рятувальники ніколи не залишать вас сам-на-сам з негараздами, завжди будуть поруч».
Курсант 5-го курсу факультету пожежної безпеки - голова студентської ради університету Олександр Руснак бажав дітлахам світлого свята та завжди привітних усмішок.
Не залишились без подарунків і рятувальники: вихованці інтернату приготували для них концертні номери та новорічні пороби. Беззаперечно, така зустріч надовго запам’ятається малечі.
„Ми завжди дуже раді нашим шефам і завжди чекаємо на них із нетерпінням. – говорить заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Іванівна. – Вони уважно ставляться до наших проблем. Допомагають і матеріально, і фізично, активну участь у цьому беруть курсанти університету ”.
У сумісних планах роботи на наступний рік – проведення Дня цивільної оборони та занять для підшефних щодо їхньої безпеки життєдіяльності.
Мабуть, ніякі слова вдячності не замінять щирої, непідробної радості, яку випромінювали дитячі очі. Значить, заради цього і варто жити, і творити добро...



Національний університет цивільного захисту України

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10