https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ опікуються безпекою харківських школярів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.12.2015
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ опікуються безпекою харківських школярів

3 грудня у Харківській спеціалізованій школі №162 сталася непередбачувана подія: невідомі розпорошили газ з перцевого балончика. З приміщення терміново евакуювали близько тисячі школярів. В результаті інциденту сімом школярам стало зле, а чотирьох направили до лікарні.
Не залишились осторонь події науково-педагогічні працівники кафедри психології діяльності в особливих умовах Національного університету цивільного захисту України. 10 грудня її представники - старший викладач кафедри капітан служби цивільного захисту Валерій Боснюк та ад’юнкт кафедри старший лейтенант служби цивільного захисту Віталій Попов провели роз’яснювальну бесіду за темою «Газовий балончик – засіб захисту чи небезпека». Школярам було доведено інформацію про дію отруйних речовин газових балончиків, роз’яснено, як діяти у разі потрапляння вмісту газового балончика у дихальні шляхи людини. Також фахівці університету нагадали про правила застосування газового балончика та про порушення правил застосування спеціальних засобів.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Віталія Попова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10