https://www.high-endrolex.com/10 Науковці НУЦЗУ стали учасниками першого регіонального форуму можливостей для сфери освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.12.2015
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ стали учасниками першого регіонального форуму можливостей для сфери освіти

10 грудня у рамках роботи Харківського університетського консорціуму в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця відбувся «Перший регіональний форум можливостей» для сфери освіти. Захід проводився за підтримки Міністерства освіти і науки України, Посольства Республіки Франції в Україні, Генерального консульства Республіки Польща в Харкові тощо. У науковому форумі взяли участь представники Національного університету цивільного захисту України – провідний науковий співробітник наукового відділу з проблем державної безпеки Навчально-науково-виробничого центру, доктор державного управління, доцент Володимир Стрельцов та співробітники наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту Навчально-науково-виробничого центру: старший науковий співробітник, кандидат економічних наук Вікторія Шведун і науковий співробітник, кандидат державного управління Вікторія Глуха. На заході виступив Володимир Стрельцов з презентацією щодо використання можливостей програми імені Jean Monnet Chair.
Крім того, у межах регіонального форуму були представлені презентації щодо можливостей міжнародної співпраці у сфері освіти, проведено семінари та майстер-класи з написання проектів, в одному з яких беруть участь співробітники НУЦЗУ під керівництвом начальника навчально-науково-виробничого центру, доктора державного управління, професора Світлани Домбровської.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10