https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні екологи НУЦЗУ привітали вихованців дитячого будинку з наступаючим святом Святого Миколая | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.12.2015
НУЦЗУ

Майбутні екологи НУЦЗУ привітали вихованців дитячого будинку з наступаючим святом Святого Миколая

    8 грудня дві групи студентів і курсантів - майбутніх екологів Національного університету цивільного захисту України 2-го і 3-го курсу разом з викладачем Сарапіною М.В. відвідали вихованців Зеленогайського будинку дитини з гостинцями і привітали з наступаючим святом Святого Миколая.
      Обласний спеціалізований будинок дитини «Зелений гай» розташовується у смт. Високе (http://zel-gay.bz.ua/) і зараз слугує домівкою для більш ніж 100 дітей у віці від 2-х місяців до 7 років: сирот, покинутих батьками, та дітей, що потребують постійного медичного догляду. У минулому році заклад прийняв 40 дітей із зони бойових дій.

     Діти зустріли гостей щирими обіймами, розповідали вірші про Святого Миколая, співали, запрошували на спільний танок… Не знаю, для кого ця поїздка була кориснішою – для діточок чи для нас? Вони подарували нам справжнє свято, пробудили щирі людські почуття турботи і ніжності. Обличчя студентів сяяли доброзичливістю, хотілось якомога скоріше приїхати ще.

     Дітки в дитячому будинку потребують людського спілкування, не менше ніж матеріальної допомоги. Не бійтеся були небайдужими! Кожен зі студентів, хто учора там побував, задавав лише одне питання – коли ми поїдемо наступного разу?

     Від себе хочеться висловити вдячність колективу кафедри охорони праці та техноегнно-екологічної безпеки та абсолютно всім студентам і курсантам 2-го і 3-го курсу екологів – навіть ті, хто вчора не зміг з нами поїхати, все одно зробили свій добрий внесок в те, щоб ця поїздка відбулась!

Марина Сарапіна, доцент кафедри ОП та ТЕБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10