https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ вийшли на вулиці Харкова ліквідувати наслідки снігопаду | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.12.2015
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ вийшли на вулиці Харкова ліквідувати наслідки снігопаду

«Майже третю добу місто задіяно у прибиранні території парків, скверів, набережних, площ - очищення доріжок, сходів, лавок від снігу та криги, очищення урн від сміття, збір та вивіз випадкового сміття, а також у догляді за зеленими насадженнями, знятті завислих дерев, дробленні гілок, їх вивезенні. На вулицях міста поруч із працівниками міського Департаменту комунального господарства працюють курсанти Національного університету цивільного захисту України. Очищенням від снігу та криги, а також ліквідацією наслідків падіння дерев і гілок займаються сто майбутніх рятувальників. Повалені дерева та гілки продовжують розпилювати і вивозити», - повідомив прес-службі НУЦЗУ начальник факультету пожежної безпеки полковник служби цивільного захисту Микола Удянський.
.
Як повідомляє сайт Харківської міської ради, ремонтні та відновлювальні роботи тривають. Прибиранням охоплено 16,8 га загальної площі об'єктів. Вже розчищено більшість магістралей, триває прибирання від снігу тротуарів. В ніч з 3 на 4 грудня гідрометцентр обіцяє різке зниження температури. Харківські комунальники працюватимуть в максимально стислі терміни.

Лариса Кошеварова, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10