https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у заходах до Дня Гідності та Свободи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у заходах до Дня Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – свято, встановлене указом Президента України Петра Порошенка 2014 року «З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…».
У Черкасах цей день відзначали Народним віче біля символічного пам’ятника загиблим майданівцям – Хреста, що на Соборній площі.
На початку заходу представники духовенства провели службу за всіма загиблими, помолилися за мир в Україні та посвятили меморіальний знак Героям Небесної Сотні.
Після молебню заступник начальника інституту з персоналу полковник с.ц.з. Сергій Сотник разом із керівництвом області та міста поклали квіти до стели зі світлинами Героїв Небесної Сотні.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10