https://www.high-endrolex.com/10 Міністерство освіти і науки визнало профорієнтаційну роботу НУЦЗУ як найкращу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2015
НУЦЗУ

Міністерство освіти і науки визнало профорієнтаційну роботу НУЦЗУ як найкращу

12-14 листопада у Києві в Українському домі пройшла міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2015».
Під час заходу було представлено понад 50 закордонних навчальних закладів з різних країн світу та провідні українські вищі навчальні заклади. Активним учасником міжнародної виставки шість років поспіль є колектив Національного університету цивільного захисту України.
Виставки традиційно є найбільшим заходом в Україні, присвячені широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном. Під час відвідування заходу всі бажаючі мали можливість поспілкуватися з представниками українських та закордонних навчальних закладів.
У ході виставки абітурієнти мали змогу дізнатися про підготовчі програми, які пропонують навчальні заклади, рівень вимог до сертифікатів ЗНО з навчальних предметів, кар’єрні перспективи після отримання диплому тощо.
Так, колектив Національного університету цивільного захисту України отримав Диплом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді.
У цьогорічній виставці взяли участь навчальні заклади і академічні агенції з Великої Британії, Чехії, Ізраїлю, Польщі, Франції, Австрії, Іспанії, Латвії, Литви, Естонії, Словаччини.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10