https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали учасниками Всеукраїнського Інформаційного дня Програми ЕРАМЗУС + | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.11.2015
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали учасниками Всеукраїнського Інформаційного дня Програми ЕРАМЗУС +

19 листопада у приміщенні Київського національного торговельно-економічного університету (м. Київ) відбувся Всеукраїнський Інформаційний день Програми ЕРАМЗУС +, який проводився у співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні, за участі представників Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (Брюссель), за підтримки Міністерства освіти і науки України.
У вищезазначеному інформаційному дні взяли участь представники Національного університету цивільного захисту України – співробітники наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту Навчально-науково-виробничого центру: старший науковий співробітник, кандидат економічних наук Вікторія Шведун та науковий співробітник, кандидат наук з державного управління Вікторія Глуха. Цей захід був корисним щодо визначення напрямів подальшої роботи в межах Програми ЕРАМЗУС + у сфері вищої освіти, зокрема за напрямом «Жан Моне», за модульною програмою якого працюють співробітники центру НУЦЗУ.
Крім того, у рамках інформаційного дня було представлено структуру Програми ЕРАМЗУС + у сфері вищої освіти; правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах за напрямами: «Академічна мобільність», «Розвиток потенціалу вищої освіти» (колишня Програма Темпусу), «Жан Моне»; рекомендації з підготовки проектних заявок тощо. Презентації були проведені представниками НЕО в Україні і ЕАСЕА (Брюссель).


Навчально-науково-виробничий центр, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10