https://www.high-endrolex.com/10 Держслужба України у справах ветеранів війни та учасників АТО та ветеранська організація НУЦЗУ діятимуть разом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.11.2015
НУЦЗУ

Держслужба України у справах ветеранів війни та учасників АТО та ветеранська організація НУЦЗУ діятимуть разом

19 листопада керівник сектора в Харківській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Юрій Корсунов відвідав Національний університет цивільного захисту України. Зустріч відбулася з метою ефективного планування роботи та співпраці осередків громадської організації «Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту», до якої входить ветеранська організація вищого навчального закладу Держслужби України з надзвичайних ситуацій під керівництвом декана факультету техногенно-екологічної безпеки Олександра Мєтєльова, із представниками Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО. Шанований гість побував у музеї університету. Він ознайомився із славною історією та традиціями навчального закладу, діяльністю ради ветеранів НУЦЗУ.
У ході зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та взаємодію між радою ветеранів НУЦЗУ та Держслужбою України у справах ветеранів війни та учасників АТО.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10