https://www.high-endrolex.com/10 Харківські школярі цікавляться підготовкою майбутніх рятувальників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2015
НУЦЗУ

Харківські школярі цікавляться підготовкою майбутніх рятувальників

11 листопада учні харківської спортивної школи №13 відвідали факультет пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України. Вони ознайомились із підготовкою майбутніх рятувальників, діяльністю кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій. У рамках профорієнтаційної роботи учням було доведено інформацію про історію славетного вишу, спеціальності підготовки у НУЦЗУ для підрозділів ДСНС, зміни до умов вступу та навчання на 2015-2016 роки. Школярі побували в навчальних аудиторіях та лабораторіях кафедр факультету пожежної безпеки.
Після знайомства з університетом, під керівництвом кафедри фізичної підготовки факультету пожежної безпеки відбулася товариська зустріч з міні-футболу між збірною командою університету та учнів спортивної школи №13.
У результаті запеклої гри, попри перемогу команди НУЦЗУ, було налагоджено дружні стосунки між школярами та курсантами університету, а також досягнуто домовленості про проведення подальших зустрічей на футбольному майданчику. Деякі юнаки-спортсмени виявили бажання навчатись в НУЦЗУ.

 


Кафедра автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10