https://www.high-endrolex.com/10 Досвід психологів НУЦЗУ - в центрі уваги фахівців Національної гвардії України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2015
НУЦЗУ

Досвід психологів НУЦЗУ - в центрі уваги фахівців Національної гвардії України

10-11 листопада 2015 року на базі Національної академії Національної гвардії України пройшла ІІІ Міжнародна конференція «Актуальні питання освіти і науки». До славетного вишу з’їхалися майже 200 науковців з різних куточків світу, серед яких - Україна, Німеччина, Канада, Чеська республіка та Казахстан. 
Педагоги, психологи, філософи, філологи зібралися в академії, щоб обговорити сучасні проблеми освітнього процесу та розробити спільні рекомендації щодо їх вирішення.

Під час роботи конференції було проведено засідання круглого столу з теми «Особливості організації роботи з військовослужбовцями, які призвані на військову службу під час мобілізації та резерву».
На запрошення оргкомітету конференції та керівництва Академії начальник відділення впровадження психотренінгових технологій науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України, кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник Андрій Побідаш поділився практичним досвідом роботи з рятувальниками та мешканцями звільнених від терористів міст у ході проведення антитерористичної операції.

Серед учасників круглого столу викликали велику зацікавленість доробки науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології з проблем психологічного супроводження працівників аварійно-рятувальних підрозділів ДСНС України, задіяних у ході проведення АТО.

Наразі плідне співробітництво між науковцями-психологами Національної академії Національної гвардії України та Національного університету цивільного захисту України триває.

 

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології, фото - Побідаш А.Ю.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10