https://www.high-endrolex.com/10 Колектив НУЦЗУ представив свої здобутки та надбання на VIII спеціалізованій виставці з міжнародною участю | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.11.2015
НУЦЗУ

Колектив НУЦЗУ представив свої здобутки та надбання на VIII спеціалізованій виставці з міжнародною участю

5-7 листопада у приміщенні Палацу спорту за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради пройшла VIII спеціалізована виставка з міжнародною участю «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2015».
Декілька років поспіль активним учасником заходу є колектив Національного університету цивільного захисту України. Свої досягнення та здобутки у сферах цивільного захисту, пожежної безпеки, хімічної технології, психології, охорони праці, екології продемонстрували науково-педагогічні працівники, курсанти та студенти навчального закладу для численних відвідувачів виставки.
Виставку відвідали понад 1000 харків’ян та гостей міста. Нагадаємо, що у іі роботі взяли участь навчальні заклади Польщі, Чехії, Словенії, Києва, Луганська та Харкова, представництва й організації Туреччини, Ізраїлю, Німеччини та інші. Виставка допомогла майбутнім абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10