https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі та курсанти НУЦЗУ стануть учасниками нового молодіжного соціального проекту «Знаєш - живеш» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.11.2015
НУЦЗУ

Викладачі та курсанти НУЦЗУ стануть учасниками нового молодіжного соціального проекту «Знаєш - живеш»

Науково-педагогічні працівники та курсанти Національного університету цивільного захисту України стали активними учасниками нового молодіжного соціального проекту «Знаєш - живеш», який розпочався 5 листопада на базі навчального закладу. Протягом двох тижнів фахівці вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводитимуть інтенсивний тренінг з навчання основам першої домедичної допомоги, а також алгоритму дій у будь-яких надзвичайних ситуаціях та при терористичних загрозах. Захід проходитиме за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.
У тренінгу візьмуть участь 10 команд з різних вищих навчальних закладів Харкова. Загалом, 150 учасників заходу навчатимуться робити серцево- легеневу реанімацію, зупиняти кровотечі та поводити себе і керувати діями оточуючих при виникненні непередбачуваних ситуацій, терористичних актів та військової загрози.
На відкритті проекту начальник навчально-методичного відділу полковник служби цивільного захисту Андрій Морозов наголосив на актуальності заходу та ефективності його проведення саме у навчальних аудиторіях НУЦЗУ.
Результатом навчання студентів та курсантів вишів Харківщини стануть фінальні змагання між командами та майстер-класи, що відбудуться 22 листопада на площі Свободи у Харкові.

Олександр Руснак, голова студентської ради, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Дар’ї Ахмадуліної

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10