https://www.high-endrolex.com/10 10.11 – фахівці НУЦЗУ та представники Товариства Червоного Хреста України проведуть семінар-тренінг з Міжнародного гуманітарного права для представників харківських вишів. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.11.2015
НУЦЗУ

10.11 – фахівці НУЦЗУ та представники Товариства Червоного Хреста України проведуть семінар-тренінг з Міжнародного гуманітарного права для представників харківських вишів. Акредитація ЗМІ

10 листопада фахівці Національного університету цивільного захисту України та представники Товариства Червоного Хреста України проведуть практичний семінар-тренінг для викладачів, студентів та курсантів вищих навчальних закладів Харківщини – Харківського національного медичного університету, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Національної академії Національної гвардії України та Університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Захід поглибить знання вихованців вишів з основних положень міжнародного гуманітарного права та принципів діяльності Міжнародного Руху Червоного Хреста.
Науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України проведуть заняття з організації розмінування території від вибухонебезпечних предметів та робіт щодо їх знешкодження, організації робіт водолазної групи щодо вилучення вибухонебезпечних предметів з водоймищ, а також організації рятування постраждалих від вибухонебезпечних предметів з будівель.
Практичний семінар-тренінг проводиться з метою реалізації спільних проектів та на підставі ухваленої угоди про співпрацю між Національним університетом цивільного захисту України та Товариством Червоного Хреста України.
Початок заходу о 10.00 за адресою: Харків, вул. Чернишевська, 94.
Акредитація журналістів триватиме до 17.00 09 листопада за тел.: (057)707-34-59, (063)247-80-22.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10