https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ стали учасниками першого молодіжного форуму - «Харків - для молоді. Молодь - для Харкова» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2015
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ стали учасниками першого молодіжного форуму - «Харків - для молоді. Молодь - для Харкова»

31 жовтня 2015 року представники Cтудентської ради Національного університету цивільного захисту України Олександр Руснак, Роман Кременєв, Володимир Гаврон та Лариса Цой взяли участь у Молодіжному форумі «Харків - для молоді. Молодь - для Харкова», який відбувся на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.
В рамках заходу були проведені круглі столи та конференції за темами: освіта, громадська діяльність, спорт, творчість, які  були спрямовані на те, щоб активізувати талановиту молодь міста і дати їй можливість реалізувати свої ідеї. «Мета заходу – у  підвищенні соціальної активності молоді, направленої на участь у соціально -економічному, освітньому, спортивному та культурному житті міста», -  повідомив прес-службі університету голова студради НУЦЗУ Олександр Руснак.
Захід проходив за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.
 
 
 
Студентська рада університету

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10