https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі та слухачі магістратури управління НУЦЗУ у рамках акції "Абетка рятувальників для школярів" провели заняття з безпеки життя та профорієнтаційну роботу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.10.2015
НУЦЗУ

Викладачі та слухачі магістратури управління НУЦЗУ у рамках акції "Абетка рятувальників для школярів" провели заняття з безпеки життя та профорієнтаційну роботу

21 жовтня заступник начальника кафедри наглядово-профілактичної діяльності Національного університету цивільного захисту України підполковник служби цивільного захисту Олександр Савченко та слухачі магістратури управління в рамках акції «Абетка рятувальника» провели урок безпеки з учнями 1-их класів загальноосвітньої середньої школи №139 м. Харкова, а з учнями 11-их класів - профорієнтаційну роботу.
 Учнів 1-их класів представники університету ознайомили із основами правил пожежної безпеки, поведінки та дій у разі виникнення пожежі, користування первинними засобами пожежогасіння, поводження на воді у зимовий період. На завершення бесіди маленькі школярі відповіли на основні питання щодо поводження з вогнем та на воді.
Серед учнів 10-11-их класів було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо навчання у Національному університеті цивільного захисту України, перспектив подальшої праці в органах та підрозділах ДСНС України та інших організаціях. Запрошено в університет на День відкритих дверей.

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності, магістратура управління, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10