https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі та слухачі магістратури управління НУЦЗУ провели заняття з безпеки життєдіяльності для харківських школярів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2015
НУЦЗУ

Викладачі та слухачі магістратури управління НУЦЗУ провели заняття з безпеки життєдіяльності для харківських школярів

21 жовтня слухачі магістратури управління Національного університету цивільного захисту України разом із заступником начальника кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту навчального закладу підполковником служби цивільного захисту Олександром Савченком провели інформаційно-роз’яснювальну та профорієнтаційну роботу з учнями загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №139 Московського району Харкова.

Під час зустрічі випускникам розповіли про історію та особливості навчання у вищому навчальному закладі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, про напрями підготовки, спеціальності та умови вступу у 2016 році. Також було продемонстровано фільм «Небезпечна знахідка», який є яскравою демонстрацією процесу виявлення і знешкодження вибухонебезпечних пристроїв. У ході спілкування з майбутніми абітурієнтами слухачі магістратури управління розповіли про особливості та переваги навчання у НУЦЗУ, а також престижність служби в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.
Зацікавлені випускники шкіл планують завітати до університету 31 жовтня на День відкритих дверей.

Під час заняття з учнями початкових класів представники університету розповідали про основні правила поведінки в побуті, при експлуатації побутових електроприладів, при виникненні пожежі і виявленні розливу ртуті та вибухонебезпечних предметів. Наприкінці діти поділилися своїми враженнями від зустрічі з рятувальниками та з радістю розповіли, чому новому і цікавому навчилися.
Проведення подібних занять із школярами є дуже важливим, адже завдяки цьому можна навчити дітей основним правилам безпечної поведінки, а також на практиці закріпити необхідність щоденного дотримання правил безпеки.

Стародубцева Генрієтта, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко – прес-служба, фото – Марини Ломаки



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10