https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ візьме участь у 8-ій спеціалізованій виставці «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2015» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2015
НУЦЗУ

НУЦЗУ візьме участь у 8-ій спеціалізованій виставці «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2015»

                             З 5 до 7 листопада у Харкові, у приміщені Палацу спорту відбудеться восьма спеціалізована виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2015». Свої презентаційні виставкові науково-навчальні експозиції розмістять виші Харкова, регіонів України, країн СНД, Європи. Мета заходу – презентація для широких кіл населення міста та області досягнень вищих закладів освіти.

                           Широка експозиція учасників допоможе майбутнім абітурієнтам вишів визначитись з вибором навчального закладу, ознайомитись із деталями вступу і методиками науково-педагогічних колективів, здобутками видавництв та досвідом використання інформаційних технологій. Як повідомили працівники оргкомітету виставки, попередню згоду взяти участь в просвітницько-освітянському заході надали навчальні заклади та організації Ізраїлю, Кіпру, Литви, Німеччини, Польщі, Франції, Чехії та інших країн. Виставка працюватиме 5-6 листопада – з 10.00 до 17.00, 7 листопада – з 10.00 до 13.00.

Лариса Кошеварова

НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10