https://www.high-endrolex.com/10 Практичні психологи ДСНС України продовжують підвищувати свій фах на базі НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.10.2015
НУЦЗУ

Практичні психологи ДСНС України продовжують підвищувати свій фах на базі НУЦЗУ

Нагадаємо, що на базі Національного університету цивільного захисту України підвищують свою кваліфікацію 17 практичних психологів ДСНС України з 10 областей нашої держави.
Так, 19 жовтня фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України для практичних психологів та студентів соціально-психологічного факультету провели виставку «Вклад науковців Слобожанщини у розвиток екстремальної та кризової психології», де представили науково-методичне забезпечення професійної діяльності практичних психологів ДСНС України. Також у заході взяли участь представники Національної академії Національної гвардії України та Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба Міністерства оборони України – учасники антитерористичної операції.
Начальник кафедри психології та педагогіки Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба полковник Юрій Широбоков провів заняття з теми «Організація психологічної роботи з особовим складом, задіяним в антитерористичній операції».
А начальник науково-дослідного центру службово-бойової діяльності Національної гвардії України Національної академії Національної гвардії України полковник Ігор Приходько з теми «Організація психологічної роботи з особовим складом, задіяним в антитерористичній операції».
Як зазначила студентка 5-го курсу соціально-психологічного факультету Марина Гордієнко, такі виставки сприяють обміну передовим досвідом між міністерствами нашої держави, надають можливість майбутнім молодим науковцям розвиватися, а також використовувати набуте у подальшій діяльності.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Світлани Лєбєдєвої

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10