https://www.high-endrolex.com/10 Практичні психологи ДСНС України продовжують підвищувати свій фах на базі НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.10.2015
НУЦЗУ

Практичні психологи ДСНС України продовжують підвищувати свій фах на базі НУЦЗУ

Нагадаємо, що на базі Національного університету цивільного захисту України підвищують свою кваліфікацію 17 практичних психологів ДСНС України з 10 областей нашої держави.
Так, 15 жовтня для слухачів начальник кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту майор служби цивільного захисту Ольга Островерх провела заняття з теми «Сучасна система соціальних гарантій для учасників АТО», а також кожний практичний психолог ДСНС України отримав методичні рекомендації щодо соціальних гарантій учасників АТО, підготовлений викладачем.
Цього ж дня фахівці стали учасниками навчальних тренінгів з дисципліни «Вибухотехнічна підготовка», а також опанували алгоритм дій у разі виникнення ситуації, пов’язаної з виявленням вибухонебезпечних предметів або схожих на них, що провів старший викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки факультету цивільного захисту, підполковник служби цивільного захисту Євген Стецюк.
Зважаючи на актуальність питань, пов’язаних з роботою співробітників ДСНС України у зоні проведення антитерористичної операції, фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології університету розробили цикл занять щодо визначених проблем. Саме тому у ході підвищення кваліфікації практичних психологів ДСНС України 16 жовтня начальник відділення впровадження психотренінгових технологій науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології майор служби цивільного захисту Андрій Побідаш провів заняття з психологічної підготовки особового складу, задіяного до виконання завдань за призначенням у зоні проведення антитерористичної операції, та ознайомив слухачів з алгоритмом організації процесу психологічного відновлення мешканців населених пунктів, звільнених у ході АТО.
Цього ж дня провів заняття з використанням психотренінгових технологій доцент кафедри психології діяльності в особливих умовах Антон Швалб з теми «Психологічна готовність до роботи у зоні АТО». Рекомендації викладача стосуються як рятувальників, так і психологів, які залучаються до виконання завдань за призначенням у зоні АТО.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10