https://www.high-endrolex.com/10 Практичні психологи ДСНС України на базі НУЦЗУ підвищують свій фах | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2015
НУЦЗУ

Практичні психологи ДСНС України на базі НУЦЗУ підвищують свій фах

Триває підвищення професійної кваліфікації практичних психологів ДСНС України за темою «Психологічний супровід рятувальників, які задіяні за призначенням у зоні АТО».
13 жовтня старший викладач кафедри психології діяльності в особливих умовах Наталія Світлична провела заняття з медичної підготовки та психологічної готовності до роботи у зоні АТО. Практичні психологи ознайомилися з основами первинної домедичної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій. На практиці відпрацювали алгоритм обстеження постраждалих за системою ABCDE, а також провели серцево-легеневу і церебральну реанімації. Практичні психологи вивчили загальну характеристику і класифікацію травм, відпрацьовано алгоритм надання першої допомоги при кровотечі.
Практичний психолог Управління ДСНС України у Сумській області капітан Ігор Неровня провів зустріч з курсантами та студентами старших курсів соціально-психологічного факультету, на якій поділився практичним досвідом роботи з рятувальниками – учасниками АТО та вимушеними переселенцями із зони АТО.


Віталій Попов, ад’юнкт ад’юнктури, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10