https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття на Печенізькому водосховищі як практична складова освіти майбутніх екологів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2015
НУЦЗУ

Виїзне заняття на Печенізькому водосховищі як практична складова освіти майбутніх екологів

У рамках договору про співробітництво, укладеного між Національним університетом цивільного захисту України та Управлінням охорони, використання та відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Харківській області доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України Лобойченко В.М. та начальник відділу охорони водних біоресурсів Григорчук І.Д провели виїзне заняття для майбутніх екологів навчального закладу на базі Печенізької дільниці рибоохорони Ковш-Причал.


  

 

 

В межах дисципліни «Екологія людини» слухачі отримали інформацію щодо історії виникнення та функцій Печенізького водосховища, формування його екосистеми, особливостей її біотичної та абіотичної складових. Особлива увага була приділена іхтіологічній характеристиці цього водного об‘єкта, зокрема, видовому розмаїттю риб, їх ролі в екосистемі водосховища та в життєдіяльності сучасної людини. Було розглянуто можливості порушення іхтіологічної складової екологічної системи Печенізького водосховища та їх наслідки для людини та довкілля.

 

 

Отримані знання підвищили науково-освітній рівень курсантів й студентів та розширили їх світогляд. 

 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10