https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту України об’єднав вищі навчальні заклади Харківщини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2015
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту України об’єднав вищі навчальні заклади Харківщини

Шостий рік поспіль на базі Національного університету цивільного захисту України проходить міжвузівська спартакіада з військово-прикладних видів спорту. Захід пройшов з нагоди Дня захисника України. Два дні 500 учасників із 23 вищих навчальних закладів Харківщини змагалися з п’яти видів спорту: гімнастики (підтягування), гирьового спорту, перетягування каната, плавання та бігу.
9 жовтня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулося нагородження урочисте нагородження переможців та призерів міжвузівських змагань. На заході були присутніми заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев, керівництво Харківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, представники вищих навчальних закладів, ветерани, курсанти і студенти.
«Від імені керівника області Ігоря Райніна хочу побажати вам здоров'я, успіхів у навчанні та любові в серці - не тільки до ближніх, а й до своєї Батьківщини, незалежної України, - сказала заступник голови ХОДА Юлія Світлична. - Вірю, що ви не зупинитеся на досягнутих результатах. Адже спорт розвиває в людині особистість, а військово-патріотичні види спорту виховують ще й такі важливі якості, як наполегливість, завзятість, патріотизм. Ці якості сьогодні дуже потрібні курсантам і всім студентам, адже саме від молоді, яка обирає мужні професії, залежить мир на Харківщині та в країні в цілому».
Ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий наголосив на винятковій значимості масштабного спортивного свята, а головне – такі заходи не тільки визначають нові рекорди та нові імена переможців, а й згуртовують сучасну молодь, пропагують здоровий спосіб життя, підвищують престижність професії рятувальника.
Такі спортивні перегони серед харківської молоді традиційно проводяться на базі НУЦЗУ шостий рік поспіль, і традиційно вшосте у напруженій боротьбі рятувальники стають лідерами змагань. У загальнокомандній першості ІІ місце виборола команда Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба, а бронзу отримала команда Харківського національного університету внутрішніх справ.
Усіх присутніх та гостей свята вітали творчі колективи навчального закладу – танцювальний «Флейм», вокальний «Аніма», театральний «Лицедій», а також творчі колективи Харківщини.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10