https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали учасниками обласного флеш-семінару | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.09.2015
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали учасниками обласного флеш-семінару

24 вересня у приміщенні обласного комунального закладу «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» відбувся обласний флеш-семінар «Патріот. Громадянин. Читач: героїко-патріотичне виховання як фактор консолідації українського суспільства». Захід проводився з метою пропаганди військово-патріотичного виховання серед молоді та з нагоди 70-річчя Перемоги у Другій світовій війні з німецько-фашистськими загарбниками. Активними учасниками семінару стали представники Національного університету цивільного захисту України – заступник начальника факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Борис Кривошей, начальник кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки полковник служби цивільного захисту Ігор Толкунов, завідувач бібліотеки Надія Кривошея та завідувач музею Юрій Белоус.
У ході заходу відбувся обмін досвідом бібліотек і навчальних закладів з патріотичного виховання молоді, зустріч з учасником АТО, керівником проекту громадської ініціативи «Учням та студентам про АТО».

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Юрія Білоуса
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10