https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ проведено виїзне заняття | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2015
НУЦЗУ

В НУЦЗУ проведено виїзне заняття

     22 вересня для студентів та курсантів - майбутніх спеціалістів з охорони праці Національного університету цивільного захисту України було проведено виїзне заняття з навчальної дисципліни «Методика та організація наукових досліджень» на базі Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка.

Студенти та курсанти ознайомилися з роботою багатьох залів та секцій, опрацювали інформаційно-пошукову систему, отримали практичні навички роботи з алфавітним та систематичним каталогами. Особливу зацікавленість викликали книжкова експозиція «Науково-освітній потенціал нації», а також підготовлений за участі викладачів кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки навчального закладу каталог виставки з теми охорони праці та промислової безпеки. Усім бажаючим була надана можливість самостійно підібрати літературу з різних проблем охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту.

Древаль Ю.Д.,

професор кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10