https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ візьмуть участь у роботі ХIV Міжнародного виставкового форуму «Технології Захисту/ПожТех — 2015» та IX Міжнародній спеціалізованій виставці «ПОЖТЕХ-2015. Технології пожежної безпеки» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.09.2015
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ візьмуть участь у роботі ХIV Міжнародного виставкового форуму «Технології Захисту/ПожТех — 2015» та IX Міжнародній спеціалізованій виставці «ПОЖТЕХ-2015. Технології пожежної безпеки»

22 вересня, у Києві, о 15 годині  у Міжнародному виставковому центрі за участі керівництва Держслужби України з надзвичайних ситуацій  відбудеться церемонія відкриття ХIV Міжнародного виставкового  форуму «Технології Захисту/ПожТех — 2015». Будуть представлені найкращі здобутки провідних вітчизняних і зарубіжних розробників та виробників у сфері протипожежного захисту, техногенної безпеки, засобів безпеки праці, аварійно-рятувального обладнання та засобів індивідуального захисту для їх використання у вдосконаленні матеріально-технічного оснащення всіх підрозділів сил реагування на надзвичайні ситуації в Україні.
 
ТОВ "Міжнародний виставковий центр" є організатором Міжнародного виставкового форуму "Технології захисту/ПожТех-2015", який відбудеться з 22 по 25 вересня 2015 року.
Від Національного університету цивільного захисту України у заході  задіяні  проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов, науковці науково-дослідного центру, керівники і працівники кафедр, курсанти.
“Проведення щорічного виставкового форуму “Технології захисту»  – це шлях до кращого європейського та світового досвіду, поштовх до професійного розвитку, розроблення та впровадження новітніх технологій для безпеки людей”,  –  зауважив проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов. - За 13 років існування цей форум став авторитетною подією у сфері промислової та пожежної безпеки, а також важливим професійним заходом для спеціалістів з охорони праці та рятувальників».
Як зазначив професор Андронов, на виставці  є можливість дізнатись про змінні потреби ринку з "перших рук", продемонструвати переваги обладнання не лише в статиці, а й у дії під час демонстраційних показів на відкритому майданчику.
Треба відмітити, що  за 13 років існування форум набув статус головного галузевого виставкового проекту у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки та охорони праці, засобів захисту та рятувальної справи.
Між тим, даний Форум — це не лише демонстрація сучасних технічних систем безпеки та засобів захисту, але й впровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні. Експозиція Форуму — це унікальна бізнес-платформа для презентації нових продуктів та реклами товарів, які вже користуються попитом серед цільової аудиторії по всій Україні: від технічного персоналу до топ-менеджерів виробничої та торгової сфер, державних установ.
Державна служба України з надзвичайних ситуації прагне до постійного вдосконалення вмінь та навичок як рятувальників, так і до використання сучасної техніки та новітніх розробок у сфері пожежної безпеки. Саме тому ДСНС України є організатором щорічного виставкового форуму “Технології захисту/ПожТех”, у ході якого професіонали зі всієї України у сфері пожежної та техногенної безпеки демонструють свої здобутки та обмінюються думками з колегами.
Із року в рік кількість відвідувачів експозицій виставки тільки збільшується. Як зауважують науковці, високе відвідування вирішується завдяки напрацьованому роками авторитету заходу та великій базі даних контактів, насиченій рекламній кампанії, а також програмі семінарів з особливо актуальних питань у сфері промислової безпеки та цивільного захисту.
Щорічно  Форум збирає від 3000 до 5000 спеціалістів та зацікавлених осіб для обговорення великої кількості актуальних на сьогоднішній день питань, що стосуються промислової та пожежної безпеки. Більше 90% відвідувачів приходять на виставку дізнатись про останні розробки та побачити новітні продукти в області пожежної та техногенної безпеки, засобів захисту та рятування.
(Повна програма заходів на сайті http://iec-expo.com.ua/uk/tekhnologiji-zakhistu-pozhtekh-2015.html).
Лариса Кошеварова за інформацією організаторів Міжнародного виставкового форуму
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10