https://www.high-endrolex.com/10 Випускники – гордість, честь і слава НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.09.2015
НУЦЗУ

Випускники – гордість, честь і слава НУЦЗУ

За доброю традицією, Національний університет цивільного захисту України радо вітав випускників 1975 року. Вони з’їхалися до рідної альма-матер з різних куточків нашої держави саме в урочистий для навчального закладу день – складання Присяги служби цивільного захисту першокурсниками університету.
Пишається навчальний заклад та його вихованці випускниками – багато хто з випуску обіймали та обіймають керівні посади в пожежній охороні. На зустрічі серед випускників – голова ради ветеранів Харкова та області, перший заступник голови добровільного пожежного товариства України Володимир Завада, доцент кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Національного університету цивільного захисту України Анатолій Коссе та старший викладач цієї ж кафедри Андрій Чернуха.
На урочистій церемонії складання Присяги сивочолі ветерани по-батьківськи благословили «новоспечених» курсантів у самостійне життя та побажали успіхів у навчанні та службі.
Випускники 1975 року ознайомились із матеріально-технічною базою університету, побували у казармах, відвідали музей.
Швидко плине невгамовний час, залишаючи по собі незабутні враження та хвилюючі спогади…Злітаються випускники різних років, мов пташенята до рідної домівки. Є чим поділитись із товаришами, є чималий службовий та й життєвий досвід…Приємно спостерігати за такими зустрічами. Кожний із випускників Харківського пожежно-технічного училища 1975 року мав змогу висловитись, а потім поділитись незабутніми спогадами про минуле.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10