https://www.high-endrolex.com/10 Співробітники та курсанти НУЦЗУ взяли участь в урочистостях з нагоди відкриття скверу Пожежного після реконструкції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.08.2015
НУЦЗУ

Співробітники та курсанти НУЦЗУ взяли участь в урочистостях з нагоди відкриття скверу Пожежного після реконструкції

14 серпня за ініціативи громадської організації «Харківський клуб «Генерал» та підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса відбулася святкова церемонія відкриття скверу Пожежного після реконструкції.
На урочистостях були присутніми директор Департаменту комунального господарства Віктор Китанін, керівництво адміністрації Ленінського району, начальник ГУ ДСНС України у Харківській області полковник служби цивільного захисту Олександр Волобуєв, працівники та курсанти навчального закладу, головний архітектор міста Сергій Чечельницький, представники духовенства та громадськості, ветерани.
Працівники та курсанти університету поклали квіти до пам’ятного монумента Пожежному з дитиною на руках.
Як повідомив Віктор Кітанін, у ході реконструкції всі алеї скверу покладено новою тротуарною плиткою, встановлено на них паркові світильники, лавки, тощо.
На монументі до списку загиблих пожежних Харківського гарнізону внесено імена тих, хто пішов з життя після 1990-х років.
Під час відкриття Митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій освятив оновлений пам’ятник.
Нагадаємо, що сквер «Красный пожарный» з першим пам’ятником Пожежному з дитиною на руках було відкрито 20 червня 1985 року.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10