https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ завершилася вступна кампанія за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.08.2015
НУЦЗУ

В НУЦЗУ завершилася вступна кампанія за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр»

Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії підполковник служби цивільного захисту Віталій Асоцький, вступна кампанія 2015 року на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» (за державним замовленням) в університеті завершилася, зараховано 190 майбутніх курсантів. 5 вступників НУЦЗУ виявили бажання навчатись за напрямом підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», 7 - «Охорона праці», 10 - «Хімічна технологія», 60 - «Цивільний захист», 98 - «Пожежна безпека» і 10 - «Психологія».
Вступна кампанія у провідному вищому навчальному закладі Державної служби України з надзвичайних ситуацій тривала з 10 до 31 липня. Робота приймальної комісії здійснювалася в умовах гласності та прозорості. Під час роботи приймальної комісії абітурієнти отримували необхідну інформацію та компетентну допомогу.
Крім того, на навчання до НУЦЗУ було зараховано 10 осіб начальницького складу служби цивільного захисту, які виявили бажання навчатись за спеціальністю «Управління пожежною безпекою». Це – майбутні випускники магістратури управління.
За словами Віталія Асоцького, хід вступної кампанії значно полегшувався системою подачі електронних заяв від вступників через мережу Інтернет. Провадження освітньої діяльності в НУЦЗУ здійснюється відповідно до ліцензій МОН.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10