https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти-випускники НУЦЗУ разом із фахівцями ГУ ДСНС України у Харківській області дбають про безпеку громадян на відпочинку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.08.2015
НУЦЗУ

Курсанти-випускники НУЦЗУ разом із фахівцями ГУ ДСНС України у Харківській області дбають про безпеку громадян на відпочинку

4 серпня курсанти-випускники Національного університету цивільного захисту України разом із фахівцями Головного управління ДСНС України у Харківській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо безпечної поведінки на воді. Рятувальники завітали до відпочиваючих на Безлюдівському водосховищі Харківського району.
Як виявили співробітники ДСНС, провівши попереднє опитування серед населення, більшість мешканців Харківської області у разі нещасного випадку на воді не зможуть надати необхідну допомогу постраждалим. Тож, рятувальники і курсанти вирішили зустрітися з відпочиваючими безпосередньо на водних об’єктах.
Метою заходів було попередження травмування та трагічних наслідків під час відпочинку на воді, формування та відпрацювання навичок надання першої допомоги постраждалим тощо.
Крім проведеної інформаційно-роз’яснювальної роботи, рятувальники роздали відпочиваючим кольорові пам’ятки, в яких у доступній формі для дорослих і дітей висвітлено основні правила безпечної поведінки для відпочинку на воді.


Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами офіційного сайту ГУ ДСНС України у Харківській області
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10