https://www.high-endrolex.com/10 Харків: університет ДСНС України лідирує серед навчальних закладів ДСНС України у світовому рейтингу Webometrics | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.08.2015
НУЦЗУ

Харків: університет ДСНС України лідирує серед навчальних закладів ДСНС України у світовому рейтингу Webometrics

За опублікованими 1 серпня результатами досліджень Ranking Web of Universities Національний університет цивільного захисту України посів 80 місце серед 295 вищих навчальних закладів України та 9 місце серед вишів Харкова. Це найкращий показник серед вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Рейтинг Webometrics Ranking of World’s Universities існує вже 13 років. Місце вищого навчального закладу у рейтингу оцінюється якістю вузівського веб-сайту, що відображає освітні та науково-дослідні досягнення вишу.
Списки учасників рейтингу формуються на підставі інформації, представленої на сайтах міністерств освіти, а також на порталах, які містять посилання на веб-сайти ВНЗ. Предметом аналізу є домен університету.
Розробниками рейтингу враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту вищого навчального закладу, зовнішні посилання на нього, цитованість – число унікальних гіпертекстових посилань на сайт з інших ресурсів, що дає уявлення про значущість та якість опублікованих на сайті матеріалів. Число зовнішніх посилань на сайт показує, наскільки університет є цікавим, оцінку помітності сайту і, таким чином, авторитетність цитованих з нього матеріалів. Іншими словами, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту навчального закладу. Офіційний міжнародний сайт проекту Webometrics Ranking of World Universities – http://www.webometrics.info.
Національний університет цивільного захисту України посідає високі місця в авторитетних освітніх рейтингах, є визнаним лідером національної освіти і консолідованого рейтингу ВНЗ України у галузі цивільного захисту, увосьме входить до світового рейтингу ЮНЕСКО 2015. Слід зазначити, що впродовж останніх років рейтинги вказують на позитивну тенденцію щодо покращення діяльності НУЦЗУ у порівнянні з відомими вишами України.
Більш детальніше з інформацією можна ознайомитись на сайті: http://www.webometrics.info/en/Europe/Ukraine%20
 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, Сергій Юрченко, ЦІТ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10