https://www.high-endrolex.com/10 Триває вступна кампанія в Національному університеті цивільного захисту України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.07.2015
НУЦЗУ

Триває вступна кампанія в Національному університеті цивільного захисту України

У провідному університеті Держслужби України з надзвичайних ситуацій вступна кампанія набирає обертів. Як повідомив прес-службі НУЦЗУ відповідальний секретар приймальної комісії  підполковник служби цивільного захисту Віталій Асоцький,  станом на 12 годину 22 липня подано понад 320 заяв.
 
Сорок вісім майбутніх студентів НУЦЗУ бажають навчатись за напрямом підготовки
«Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», тридцять сім -  «Охорона праці», дев’ятнадцять -  «Хімічна технологія», тридцять один -
«Цивільний захист»,  п’ятдесят п’ять - «Пожежна безпека» і  сто тридцять два  -  «Психологія»,
Починаючи від 10 липня, вже другий тиждень у стінах  НУЦЗУ кожного дня можна спостерігати за багаточисленим потоком абітурієнтів. Робота приймальної комісії здійснюється в умовах гласності та прозорості. На стендах приймальної комісії розміщено правила прийому до навчального закладу, копії ліцензій та сертифікатів, обсяги державного замовлення, порядок подання та розгляду апеляцій, порядок зарахування абітурієнтів, номери консультативних телефонів.
Члени приймальної комісії зазначають, що прийом документів відбувається у звичайному режимі і без  ускладнень. Під час подачі документів абітурієнти отримують усі необхідні консультації та компетентну допомогу.
За словами  Віталія Асоцького,  відповідального секретаря приймальної комісії  НУЦЗУ,    значною мірою хід вступної кампанії полегшується системою подачі електронних заяв від вступників через мережу Інтернет. «На сьогоднішній день потік абітурієнтів до нашого навчального закладу кожного дня збільшується. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб  ефективніше працювати з кожним абітурієнтом», – зауважує Віталій Асоцький.  
Провадження освітньої діяльності в НУЦЗУ здійснюється відповідно до ліцензій МОН.
Навчальний заклад здійснює підготовку фахівців  за напрямами (спеціальностями):
«Пожежна безпека», «Цивільний захист», «Охорона праці», «Хімічна технологія», «Психологія», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».
Усю необхідну інформацію можна отримати на сайті університету  nuczu.edu.ua, за телефоном (057) 707 34 06,  в приймальній комісії по вул..Чернишевська,94.
З 10 липня поточного року в Харківській області розпочалася вступна кампанія – 2015, яка проходитиме уперше за новим Законом України «Про вищу освіту» та характеризується багатьма новаціями, мета яких - якісний відбір вступників для навчання у вищих навчальних закладах.
Приймальні комісії 84 вищих навчальних закладів Харківської області (з них: 31 ВНЗ III-IV р.а., 44 ВНЗ I-II р.а. та 9 ВНЗ приватної форми власності) здійснюватимуть прийом заяв та документів від вступників на навчання за ступенями бакалавра, магістра та освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліст, молодший спеціаліст згідно з ліцензіями Міністерства освіти і науки України щодо надання відповідних освітніх послуг.
Довідка. З метою забезпечення належного контролю за ходом вступної кампанії в області протягом липня-серпня при Департаменті науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації працюватиме регіональний оперативний штаб «Вступна кампанія – 2015», який очолює директор Департаменту науки і освіти ХОДА Анатолій Бабічев, та телефон «гарячої лінії» – 705-03-04, в рамках якого надаватиметься необхідна населенню інформаційно-консультативна допомога з питань вступу до вищих навчальних закладів.
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10