https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти 3-го курсу чотирьох факультетів НУЦЗУ готуються до проходження навчальної практики у підрозділах обласних гарнізонів ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.07.2015
НУЦЗУ

Курсанти 3-го курсу чотирьох факультетів НУЦЗУ готуються до проходження навчальної практики у підрозділах обласних гарнізонів ДСНС України

Відповідний Наказ «Про організацію навчальної практики курсантів 3-х курсів» підписав ректор університету генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий. Практика пройде у термін 3 27 липня до 29 серпня 2015 року.
 
Чинний документ діє відповідно до вимог наказу МНС України від 01.12.2003р. № 461 “Про затвердження Положення про організацію та проведення практичної підготовки курсантів, студентів (слухачів) вищих навчальних закладів МНС України”, згідно з навчальними планами підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за відповідними напрямами підготовки та з метою своєчасного проведення навчальної практики курсантів 3-х курсів.           
Упродовж місяця курсанти НУЦЗУ застосовуватимуть теоретичні знання на практиці.
Допомагатимуть майбутнім рятувальникам фахівці обласних Служб порятунку. Курсанти практикуватимуться на таких посадах: факультету цивільного захисту та соціально-психологічного факультету, які навчаються за напрямами підготовки „Цивільний захист”, „Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” та „Охорона праці” на посадах державного інспектора з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки територіального органу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Факультету цивільного захисту, які навчаються за напрямом підготовки „Цивільний захист” (піротехнічна підготовка), на одній із посад: начальника обслуги, заступника начальника піротехнічної групи-начальника обслуги та начальника піротехнічної групи в піротехнічних групах Оперативно-рятувальних сил цивільного захисту  ДСНС України. Факультету оперативно-рятувальних сил, які навчаються за напрямом підготовки „Пожежна безпека”, на посадах начальника караулу пожежно-рятувальних підрозділів ГУ(У) ДСНС України.
Факультету пожежної безпеки, які навчаються за напрямом підготовки „Пожежна безпека”, на посадах державного інспектора з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки районного підрозділу ГУ(У) ДСНС України.
Соціально-психологічного факультету, які навчаються за напрямом підготовки „Психологія”, на посадах фахівця відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення управління персоналу ГУ(У) ДСНС України в області. Факультету оперативно-рятувальних сил, які навчаються за напрямом підготовки „Хімічна технологія”, на посаді начальника (фахівця) групи радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального підрозділу ГУ(У) ДСНС України.
По закінченню навчальної практики пройде прийняття звітів, будуть проведені  заліки та підведені підсумки з навчальної практики  курсантів 3-х курсів НУЦЗУ.
 
Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10