https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ візьмуть участь у 17 Всеукраїнській науково-практичній конференції рятувальників «Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та шляхи до європейського простору» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.07.2015
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ візьмуть участь у 17 Всеукраїнській науково-практичній конференції рятувальників «Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та шляхи до європейського простору»

Форум науковців пройде у столиці наприкінці вересня. Наразі фахівцями провідного вишу ДСНС підготовлено майже тридцять доповідей і збір матеріалів ще триватиме до 30 липня. Наукові роботи готуються до відправлення і будуть представлені до організаційного комітету конференції. До складу  організаційного комітету з підготовки  Всеукраїнської науково-практичної конференції рятувальників увійшов ректор НУЦЗУ Володимир Садковий. Головуватиме  -  Олег Авер’янов, заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
 
Тематичні рубрики Конференції такі: «Цивільний захист та державне управління у сфері цивільного захисту України: стан, проблеми, перспективи»;  «Організація управління, забезпечення та дії органів управління і сил цивільного захисту в надзвичайних ситуаціях»;  «Медичний, біологічний та психологічний захист: проблеми та шляхи їх вирішення»;  «Науково-технічне забезпечення органів управління та сил цивільного захисту»;  «Актуальні проблеми запобігання надзвичайним ситуаціям, забезпечення техногенної, пожежної та екологічної безпеки»; «Актуальні проблеми навчання фахівців для сфери цивільного захисту».
Працівники Інституту державного управління у сфері цивільного захисту ретельно готуються  до проведення 17 Всеукраїнської науково-практичної конференції рятувальників „Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та шляхи до європейського простору”.
Відповідно до Наказу ДСНС України від 30.06.2015 року № 346 «Про організацію 17 Всеукраїнської науково-практичної конференції рятувальників» у період з 22-23 вересня 2015 року у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15) в рамках XIV Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/ПожТех-2015» буде проведена 17 Всеукраїнська науково-практична конференція рятувальників «Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та шляхи до європейського простору».
 Заявки на участь у Конференції та тези доповідей приймаються до 31 липня 2015 року Інститутом державного управління у сфері цивільного захисту (далі – ІДУЦЗ) за електронною адресою: iducz_nauka@ukr.net (з поміткою «на Конференцію»). Таке повідомлення розміщено на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.
 Додаткову інформацію Ви можете отримати за тел./факс: (044) 430-06-15 або на сторінці Конференції за адресою доступу: http://www.iducz.mns.gov.ua/content/konferentsiya.html
 
Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10