https://www.high-endrolex.com/10 Вадим Попов: В НУЦЗУ йдуть навчатись фізично загартовані хлопці і дівчата – майбутні працівники підрозділів Держслужби з надзвичайних ситуацій повинні мати спортивний вишкіл. Кандидати на навчання за держзамовленням складають іспит з фізичної підготовки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.07.2015
НУЦЗУ

Вадим Попов: В НУЦЗУ йдуть навчатись фізично загартовані хлопці і дівчата – майбутні працівники підрозділів Держслужби з надзвичайних ситуацій повинні мати спортивний вишкіл. Кандидати на навчання за держзамовленням складають іспит з фізичної підготовки

Інтерв’ю проректора з персоналу НУЦЗУ полковника служби цивільного захисту Вадима Попова журналісту Інтернет-агентства «Палиндром».

Журналісти часті гості університету, як і працівники НУЦЗУ чисельних телепроектів, відеомостів, радіоефірів, актуальних інтерв’ю і друкованих видань. Наразі актуальним для української молоді є вступна кампанія . Кожен бажає не помилитись зробити правильний вибір майбутньої професії.

Сьогоднішнє інтерв’ю з проректором з персоналу НУЦЗУ Вадимом Поповим є актуальним і влучним з багатьох причин. По – перше, розпочалася і триває вступна кампанія в університеті, а попереду (з 25 до 30 липня) для майбутніх курсантів-першокурсників іспити з фізпідготовки. Публікація про діяльність провідного вишу ДСНС України зайвою не буде. По-друге, Вадим Михайлович Попов у минулому курсант нашого навчального закладу. Він у 1982 році закінчив Харківське пожежно-технічне училище (зараз НУЦЗУ) і з того часу працює в університеті. Хто, як не він, який досконало знає курсантське життя, роботу підрозділів і служб вишу, розповість журналістам про особливості діяльності навчального закладу, умови навчання і цікаве життя студентів і курсантів.

До речі, журналіст видання «Палиндром» Аліса Радченко, була зацікавлена всім, що і як відбувається у стінах нашого вишу. Вона ознайомилась із історією і музеєм НУЦЗУ, поспілкувалась із курсантами, побувала у казармах, їдальні, бібліотеці. А фотокор Дарина Іщенко мала нагоду зробити унікальні фото з життя університету.

Вже незабаром на сайті Інтеренет-видання вийде публікація.

 

 

Лариса Кошеварова

Фото - Дар’я Ахмадуліна

НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10