https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники факультету цивільного захисту НУЦЗУ наразі готуються до проведення Всеукраїнської конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.07.2015
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники факультету цивільного захисту НУЦЗУ наразі готуються до проведення Всеукраїнської конференції

1-2 жовтня 2015 року  в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми цивільного захисту: управління, попередження, аварійно-рятувальні та спеціальні роботи».
Організатор проведення конференції – факультет цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України – проводить науковий форум фахівців з управління, попередження, аварійно-рятувальних та спеціальних робіт за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій і Головного управління ДСНС у Харківській області. Під час конференції планується робота наступних секцій:
державне управління у сфері цивільного захисту; організація та проведення аварійно-рятувальних і спеціальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій; організація всебічного забезпечення піротехнічних та спеціальних робіт; проблемні питання наглядово-профілактичної діяльності у сфері пожежної та техногенної безпеки; забезпечення якості вищої освіти в процесі підготовки фахівців для органів та підрозділів служби цивільного захисту.
Для учасників конференції планується видання збірника тез доповідей.
Матеріали приймаються за тематичною спрямованістю. Оргкомітет залишає за собою право на прийняття рішення щодо публікації тез доповідей, якщо вони подані з порушеннями вимог до оформлення та термінів подання матеріалів.
Із всіма подробицями проведення ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Проблеми цивільного захисту: управління, попередження, аварійно-рятувальні та спеціальні роботи» можна ознайомитись ТУТ.
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10