https://www.high-endrolex.com/10 Університет проводить заходи щодо забезпечення законності і прозорості під час вступної кампанії 2015року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.07.2015
НУЦЗУ

Університет проводить заходи щодо забезпечення законності і прозорості під час вступної кампанії 2015року

Т.в.о. ректора НУЦЗУ полковник служби цивільного захисту  Володимир  Коврегін підписав Наказ «Про зміни у складі приймальної комісії та комісії щодо набору на навчання до університету у 2015 році». На підставі чинного документу  до складу приймальної комісії  Національного університету цивільного захисту України включено  представників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
До складу приймальної комісії НУЦЗУ увійшли такі працівники Львівського вишу ДСНС:
В’ячеслав Кошеленко, начальник інституту післядипломної освіти, полковник служби цивільного захисту, Ярослав  Федюк, викладач кафедри ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, майор служби цивільного захисту, Назар Штангрет, курсант, рядовий служби цивільного захисту.
Зміни у складі приймальної комісії НУЦЗУ зроблено на виконання закону України  «Про вищу освіту», Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2015 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 15 жовтня 2014 року №1172 та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 04 листопада 2014 року за №1390/26167, Положення про приймальну комісію Національного університету цивільного захисту України, на виконання листа ДСУНС від 02.07.2015 року №01-9723/285 « Про додаткові заходи щодо забезпечення законності і прозорості під час вступної кампанії 2015року».
 
Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10