https://www.high-endrolex.com/10 З 10 липня в НУЦЗУ стартує вступна кампания-2015 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.07.2015
НУЦЗУ

З 10 липня в НУЦЗУ стартує вступна кампания-2015

Члени комісії  університету Держслужби з надзвичайних ситуацій очікують на абітурієнтів з 10-го до 31-го  липня. До 4 серпня НУЦЗУ обнародує  рейтинговий  список рекомендованих до зарахування, а до 8 серпня майбутні вихованці університету повинні встигнути принести оригінали документів для остаточного вступу у виш. До 17 серпня зарахують контрактників. Сертифікати ЗНО будуть прийматись тільки 2015-року. І такі правила діятимуть у всіх вищих навчальних закладах України. 
Треба зауважити, що кандидати на навчання в НУЦЗУ за держзамовленням (майбутні курсанти) складатимуть екзамен з фізичної підготовки на спортмайданчику університету у період з 25 до 30 липня. Нагадаємо, аби стати курсантом НУЦЗУ, юнакові треба підтягнутися на перекладині 17 разів і отримати 200 балів (за 9 підтягувань кандидат на навчання отримає 130 балів, а 8 підтягувань взагалі у залік не пройдуть); пробігти 100 метрів за 13 секунд і отримати 200 балів (результат 14,4 дасть найнижчий можливий бал); у перегонах на 1000 метрів  кандидат отримає 200 балів, якщо цю дистанцію промине за 3 хвилини 14 секунд, а найнижчий можливий прохідний бал  отримає за результат 3 хвилини 42 секунди. Для кандидатів на навчання іспит із фізкультури вирішальний.
Як повідомив прес-службі НУЦЗУ начальник сектора по роботі з перемінним складом  підполковник служби цивільного захисту Андрій Петров, станом на 9 липня  із обласних гарнізонів ДСНС України надійшло до приймальної комісії університету 319 особових справ кандидатів на навчання за держзамовленням. Орієнтовно курсантами перших курсів за усіма напрямами підготовки – пожежна безпека, цивільний захист, охорона праці, хімічна технологія, психологія, екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування -  стануть  понад 180 хлопців і дівчат.
Студенти перших курсів теж матимуть можливість навчатись за всіма вищезазначеними напрямами підготовки.
Як роз’яснюють у Міносвіти, основна новина кампанії 2015 у тому, що абітурієнтам прийдеться розставити пріоритети у своїх заявах до вишів (всього їх можна бути подати 15 до 5 навчальних закладів): присвоїти кожній обраній спеціальності цифру від 1 до 15. Списки на бюджет сформує комп’ютерна програма. За інформацією МОН, в 2015 році ЗНО  в Україні складали  близько 300 тис. чоловік, держзамовлення по всім вишам країни складе  близько 273-ьох тисяч.
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10