https://www.high-endrolex.com/10 Дорогі випускники Національного університету цивільного захисту України та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.06.2015
НУЦЗУ

Дорогі випускники Національного університету цивільного захисту України та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля!

Дорогі випускники Національного університету цивільного захисту України та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля!
 
Від імені Державної служби України з надзвичайних ситуацій щиро вітаю вас із завершенням навчання та отриманням первинного офіцерського звання.
Біографія кожного з вас відтепер розпочинається з нової сторінки самостійного життя, а отримані протягом навчання знання і навички стануть надійним фундаментом для професійного зростання, сумлінного виконання свого службового обов’язку.
Здобуті знання віднині зобов'язують вас бути готовими за будь-яких обставин прийти на допомогу постраждалим від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру. Завжди пам’ятайте, що чесність, порядність, непідкупність, дисциплінованість і законність – найважливіші чесноти кожного працівника ДСНС України.
Цінуйте і шануйте своїх вчителів, педагогів і вихователів, зусиллями яких гартувалася ваша майбутня професійна майстерність.
Висловлюю вдячність керівництву, науково-педагогічному та допоміжному складу вишів за самовіддану та плідну працю у підготовці і вихованні гідної зміни.
Переконаний, що великою радістю у цей день переповнені серця випускників. Але не меншим хвилюванням і гордістю за своїх дітей сяють очі ваших батьків і матерів, близьких і рідних, які сьогодні розділяють спільну з вами радість.
Шановні випускники! Бажаю вам міцного здоров'я, сімейного затишку, добробуту, щасливої життєвої дороги та нових звершень у благородній справі служіння українському народові!
 
 
Голова ДСНС України М. Чечоткін
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10