https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбувся захист дипломних робіт за напрямом «Цивільний захист» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.06.2015
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся захист дипломних робіт за напрямом «Цивільний захист»

Майбутні піротехніки показали добрі результати при захисті дипломних робіт за напрямом «Цивільний захист».
Це відзначив голова державної екзаменаційної комісії - начальник відділу організації піротехнічних робіт Управління організації пожежегасіння, піротехнічних робіт та підготовки підрозділів оперативно-рятувальних сил цивільного захисту Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України підполковник служби цивільного захисту Андрій Бевз.
Так, 3 червня в Національному університеті цивільного захисту України на кафедрі піротехнічної та спеціальної підготовки відбувся захист дипломних робіт курсантів факультету цивільного захисту, які навчались за програмою підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямком "Цивільний захист (піротехнічна підготовка)" зі спеціальності "Цивільний захист".
8-9 червня свої набуті знання при захисті дипломних робіт показали курсанти-випускники, що навчалися за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» за спеціальністю «Цивільний захисту» за спеціалізацією «Інженерне забезпечення саперних, вибухових та піротехнічних робіт».
Роботи курсантів піднімали питання щодо знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів, виконання інженерно-технічних завдань при ліквідації наслідків різноманітних надзвичайних ситуацій із застосуванням вибухових робіт.
начальник відділу організації піротехнічних робіт Управління організації пожежегасіння, піротехнічних робіт та підготовки підрозділів оперативно-рятувальних сил цивільного захисту Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України підполковник служби цивільного захисту Андрій Бевз зазначив, що під час захиту дипломних робіт виупкники показали високий рівнь підгтотовки, обізнаність та повну компетентність у питаннях тематики дипломних робіт. Усі курсанти в результаті отримали добрі та відмінні оцінки.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Толкунова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10