https://www.high-endrolex.com/10 СПРОБУЙ…. «МІВІНА»! ВІДЧУЙ НЕ ЛИШЕ НІЖНИЙ СМАК, НАВЧАЙСЯ ТА ОТРИМАЙ РОБОТУ… | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2015
НУЦЗУ

СПРОБУЙ…. «МІВІНА»! ВІДЧУЙ НЕ ЛИШЕ НІЖНИЙ СМАК, НАВЧАЙСЯ ТА ОТРИМАЙ РОБОТУ…

У межах вивчення дисципліни «Виробнича санітарія» відбулась повторна зустріч другокурсників напряму підготовки «Охорона праці» Національного університету цивільного захисту України з представниками кампанії Nestle, що у місті Харкові представлена виробництвом ТМ «Мівіна».

 Побачивши таємницю виготовлення народно улюбленої вермішелі торгівельної марки «Мівіна» з професійної точки зору під час квітневих виїзних занять, майбутні фахівці з охорони праці, що навчаються на другому курсі НУЦЗУ, залишили найпозитивніші враження у співробітників харківського представництва кампанії Nestle, які завітали до стін Університету із зворотнім візитом.

Допитливі питання, які ставили курсанти і студенти під час занять на території підприємства, засвідчивши хоча і базовий, проте доволі високий професійний рівень їхньої підготовки, зумовили зацікавлений погляд на них співробітників кампанії, як на потенційних співробітників. Тому, у межах вивчення дисципліни «Виробнича санітарія», за підтримки доцента кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олени Шароватової, начальник служби управління персоналом фабрики «Мівіна» Павло Забірко 5 червня 2015 року провів відповідну лекцію.

Шановний гість, вкотре торкнувшись стандартів безпеки та виробничої культури, що панують на території і у роботі фабрики «Мівіна», також більш детально ознайомив присутніх в аудиторії з особливостями працевлаштування молоді до кампанії Nestle, можливістю та алгоритмом кар’єрного зростання. Відповіді на професійного змісту питання стимулювались зацікавленістю курсантів і студентів отримати продукцію ТМ «Мівіна», що неабияк підвищило позитивний емоційний фон заняття.

 

Тож, побачені на практиці міжнародні стандарти питань безпеки та спілкування із співробітниками підприємств з іноземним капіталом, дедалі більше захоплюючи студентство у вдосконаленні своїх майбутніх професійних напрацювань під час навчання в Університеті, відбиваються у сумлінному виконанні ними завдань, відповідних темам проведених занять. А керівництво факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ, у свою чергу, досягає нових домовленостей з колегами практичної сфери щодо базових об’єктів проходження студентами практики.

Інформація офіційної веб-сторінки Nestle Good Food, Good Life  на

http://www.nestle.ua

Олена Шароватова,

кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10