https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття у Харківському жовтневому трамвайному депо | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.06.2015
НУЦЗУ

Виїзне заняття у Харківському жовтневому трамвайному депо

4 червня науково-педагогічні працівники кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій Національного університету цивільного захисту України провели виїзне практичне заняття у Харківському жовтневому трамвайному депо.
     Учасниками заняття з електротехніки та пожежної профілактики електричних установок стали курсанти 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил навчального закладу. Вони перевірили дотримання вимог пожежної. техногенної безпеки та цивільного захисту на об'єкті, побували у сховищі цо в трамвайному депо, ознайомились з його обладнанням, фільтровентиляційною установкою. Також побували на ділянці огляду трамвайних вагонів перед виїздом з депо, ділянці технічного обслуговування та поточного ремонту, у складських приміщеннях. Заняття провели заступник начальника кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій полковник служби цивільного захисту Олег Кулаков, викладач цієї ж кафедри Катунін А.М. та інженер з охорони праці Набоков А.П.

 

 

 

Рада самоврядування 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10