https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ разом із фахівцями ГУ ДСНС України у Харківській області провели спільний рейд щодо безпеки на воді | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.05.2015
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ разом із фахівцями ГУ ДСНС України у Харківській області провели спільний рейд щодо безпеки на воді

29 травня фахівці Головного управління ДСНС у Харківській області та органів виконавчої влади спільно з представниками ЗМІ ознайомились з роботою чергових матросів-рятувальників на рятувальних постах місць відпочинку Харкова, а також наявності плавзасобів (веслових або моторних човнів), рятувальних кругів або жилетів, біноклів, мегафонів, засобів зв'язку.
Чергові рятувальники пляжних постів спільно з курсантами 3-го курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України відпрацювали дії на випадок надзвичайної події на воді. Вони продемонстрували алгоритм дій при допомозі потопаючим, а також наданні їм першої медичної допомоги. Крім того, курсанти провели роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих щодо дотримання правил особистої безпеки під час відпочинку на воді. Кожному було вручено спеціальну пам’ятку «Дії у разі виникнення надзвичайної події під час літнього відпочинку на воді».

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10