https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали учасниками свята Останнього дзвоника в освітніх закладах Харкова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.05.2015
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали учасниками свята Останнього дзвоника в освітніх закладах Харкова

29 травня у всіх освітніх закладах Харківщини пройшло свято День останнього дзвоника. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школах та початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Останній дзвоник – час, коли Країна Знань перегортає ще одну сторінку освітянського літопису, коли освітяни підбивають підсумки навчального року, коли вже зміцнілі першокласники старанно демонструють засвоєні закони живої та неживої природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності, а замріяні випускники звітують про отриманий багаж знань і, хвилюючись, зазирають у майбутнє.
Цього дня не оминуло свято і вихованців Харківського обласного спеціалізованого навчально-виховного комплексу для дітей з вадами слуху. До них завітали шефи – представники Національного університету цивільного захисту України.
«Майже тринадцять років співпрацюють наші освітні заклади. – зазначив начальник відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи полковник служби цивільного захисту Юрій Хуртов, - Рятувальники поруч із своїми підопічними не тільки у свята, вони проводять Дні цивільного захисту, навчально-тренувальні заняття щодо безпеки життєдіяльності школярів, опікуючись життям і здоров’ям підростаючого покоління та педагогічного складу. Завершується навчальний рік, і я впевнений, що кожен із вас, дорогі школярі, отримав ті знання, на які розраховував, що час, який ви провели за шкільною партою не пройшов марно. Тож, нехай останній дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів та успіхів». Він вітав шанованих вчителів, батьків та гостей свята і запевнив, що колектив НУЦЗУ і надалі опікуватиметься безпекою життєдіяльності всіх учасників навчально-виховного процесу школи-інтернату.
На святковій лінійці вихованці незвичайної школи демонстрували свої танцювальні здібності, а за традицією, випускники виконали шкільний вальс.
Ще на одному святі Дня останнього дзвоника побували начальник факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Микола Удянський та начальник соціально-психологічно факультету навчального закладу полковник служби цивільного захисту Андрій Куфлієвський. Останній дзвоник пролунав у Центральному парку відпочинку і культури ім. Горького для випускників Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус". Яскравим і надзвичайно цікавим стало свято Останнього дзвоника для усіх присутніх.
Як повідомили в Департаменті освіти Харківської міської ради, останній дзвоник пролунав для 107 тисяч учнів 181 школи і 30 некомунальних навчальних закладів міста.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова та Дар’ї Ахмадуліної



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10