https://www.high-endrolex.com/10 Новини з навчального полігону НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2015
НУЦЗУ

Новини з навчального полігону НУЦЗУ

Вихідні курсантів перших курсів року пройшли активно. Суботнього ранку 23 травня було проведено змагання між факультетами з легкоатлетичного кросу на дистанцію 1000м у залік спартакіади табірного збору 2015 року. За результатами змагання перемогу отримала команда факультету оперативно-рятувальних сил з середнім результатом 3 хв. 29 сек., ІІ місце посіла команда факультету пожежної безпеки (середній час 3 хв. 40 сек), ІІІ місце виборола команда факультету цивільного захисту з середнім результатом 3 хв. 48 сек. Серед особистих заліків: І місце посів курсант групи ПБ-14-211 Наводничий В.О. з результатом 3 хв. 10сек., а серед дівчат - першою подолала дистанцію курсант групи ПБ-14-413 Лугова О.В. з результатом 4 хв. 45 сек. Всіх переможців змагання заохочено керівництвом навчального полігону та нагороджено грамотами. Одразу після обіду відбулось державно-правове інформування на тему: «Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням».

У неділю день пройшов не менш насичено. Одразу після самостійної підготовки до табору завітали представники Чугуївського вокально-естрадного колективу «Санта-Лючія». Концерт видався на славу. Артисти на чолі з ведучою залишили по собі незабутні враження та позитивні емоції. Потім група курсантів відвідала художньо-меморіальний музей І.Ю. Рєпіна у Чугуєві, де представлено унікальні роботи - чотири оригінали ікон, які належать пензлю великого майстра і були написані ним з 14 до 18 років. Курсанти дізналися про творче життя великого митця І.Ю. Рєпіна.

Також протягом тижня тривають змагання на першість табірного збору з міні-футболу серед навчальних груп та офіцерів. Кінцеві результати поки невідомі, але слід зазначити, що команди від кожного факультету та команда офіцерів показують гарні результати, отже, бажаємо успіхів всім представникам команд!

 

Вихідні на навчальному полігоні університету пройшли насичено та цікаво. Всі курсанти отримали незабутні враження та цікаво провели час!

 

Рада самоврядування 1-х курсів

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10