https://www.high-endrolex.com/10 Привітання з Днем науки ректора університету В.П. Садкового | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.05.2015
НУЦЗУ

Привітання з Днем науки ректора університету В.П. Садкового

Шановні колеги, дорогі науковці!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем науки!
Це свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. Ми пишаємося нашими вченими та науковцями та робимо все, щоб підтримувати зв'язок поколінь і збереження наукових традицій.
Високий рівень науково-технічного потенціалу, створення нових прогресивних технологій та новаторських ідей є одним із основних факторів розвитку всіх сфер діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій і Національного університету цивільного захисту України, адже саме перед вченими життя ставить складні завдання, вирішення яких великою мірою визначає місце Україні у світовій спільноті.
Прийміть найщиріші вітання та побажання вдячності до всіх науковців, викладачів, майбутніх вчених – студентів, курсантів та ад’юнктів! 
Від усього серця бажаю Вам незгасної творчої енергії, здоров’я, благополуччя, оптимізму, нових наукових звершень та відкриттів на благо рідної України!
Ректор університету         В.П.Садковий

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10