https://www.high-endrolex.com/10 Виїзні заняття для майбутніх фахівців з охорони праці у курсі «Виробнича санітарія» на ПрАТ «Філіп Морріс Україна» - підприємство, сертифіковане за ISO 14001 та OHSAS 18001 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.05.2015
НУЦЗУ

Виїзні заняття для майбутніх фахівців з охорони праці у курсі «Виробнича санітарія» на ПрАТ «Філіп Морріс Україна» - підприємство, сертифіковане за ISO 14001 та OHSAS 18001

Практикоорієнтовану складову навчального року для другокурсників напряму підготовки «Охорона праці» при вивченні дисципліни «Виробнича санітарія» доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України Олена Шароватова завершила на взірцевому з питань безпеки праці підприємстві «Філіп Морріс Україна»
Philip Morris International (PМІ) – провідна міжнародна тютюнова компанія, продукція якої продається в близько 180 країнах. Philip Morris International є лідером серед компаній на 13 ринках і займає другу позицію на ще дев’яти з 30 найбільших ринків за розмірами тютюнової індустрії.

У 1994 році компанія Philip Morris International придбала контрольний пакет акцій АТ «Харківська тютюнова фабрика». У 1996 році на фабриці вперше в Україні почали виробляти міжнародні марки PMI. Сьогодні Філіп Морріс Україна є провідною тютюновою компанією в Україні, де працює близько 1000 осіб. Компанія має штаб-квартиру в Києві та ще дев’ять регіональних офісів у різних областях країни.

У 2006 році у Харкові було відкрито новий сучасний виробничий центр, який з метою вивчення різнобічних особливостей виробничої санітарії відвідали другокурсники НУЦЗУ напряму підготовки «Охорона праці» на чолі з доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Оленою Шароватовою.

 Під час виїзних занять фахівцями з охорони праці сертифікованого за ISO 14001 та OHSAS 18001 підприємства були детально висвітлені питання історії становлення, особливостей та результатів капіталовкладень у виробництво та його безпеку ПрАТ «Філіп Морріс Україна», а також кар’єрні можливості для студентів та випускників.

 Курсанти та студенти мали змогу проаналізувати та наочно переконатись у реальних вимірах особливостей OHSAS 18001 - міжнародного стандарту системи менеджменту охорони праці та виробничої безпеки (OH&S), що дає можливість організаціям контролювати аспекти своєї діяльності, пов’язані з OH&S, забезпечувати дотримання нормативних вимог і вносити постійні поліпшення у свою роботу, а також ISO 14001 - міжнародно-визнаного стандарту, який встановлює вимоги до системи екологічного менеджменту. Основна увага даного стандарту зосереджена на вимозі до організацій, що його виконують, визначити всі свої екологічні аспекти, відповідні підходи до охорони навколишнього середовища й оцінити, які з них є найважливішими.

 

Ураховуючи динаміку спостережень реального втілення особливостей забезпечення виробничої санітарії на підприємствах регіону різного рівня організації та видів господарської діяльності, враження відвідувачів виїзних занять на ПрАТ «Філіп Морріс Україна» у майбутніх фахівців з охорони праці, що навчаються в НУЦЗУ, за їхніми ж словами, досягли емоційного максимуму. Такий результат сприяє зміцненню мотивації курсантів та студентів до навчання, професійного вдосконалення, а також саморозвитку у напрямі досягнення гармонійності у становленні власної особистості.

 

 

Офіційно про «Філіп Морріс Інтернешнл» на

http://www.pmi.com/ru_ru/pages/homepage.aspx

 

Кар’єрні можливості для студентів та випускників на

http://rabota.ua/company1063/stu2013.htm

 

 

Олена Шароватова,

кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10