https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота в НУЦЗУ триває | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.05.2015
НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота в НУЦЗУ триває

У рамках проведення соціальної акції "Абітурієнт 2015" науково-педагогічні працівники кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій Національного університету цивільного захисту України проводять профорієнтаційну роботу. Так, днями доцент кафедри В'ячеслав Дурєєв зустрівся з учнями ЗОШ №1 та ЗОШ №2 м. Біловодськ Луганської області. 
Під час зустрічі були висвітлені перспективність спеціальності «Пожежна безпека», умови вступу та навчання, особливості навчального процесу у провідному навчальному закладі ДСНСУкраїни  – Національному університеті цивільного захисту України. На зустрічі були присутніми учні випускних та старших класів, яким було роздано презентаційні матеріали. Кафедра автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій  буде підтримувати зв'язок з учнями, які виявили зацікавленість, у поточному та наступному навчальному році.  

 Кафедра автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10