https://www.high-endrolex.com/10 Харків: ректор, науково-педагогічні працівники та курсанти університету ДСНС України взяли участь у заходах з нагоди Дня Перемоги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.05.2015
НУЦЗУ

Харків: ректор, науково-педагогічні працівники та курсанти університету ДСНС України взяли участь у заходах з нагоди Дня Перемоги

9 травня на честь Дня Перемоги вшанувати пам'ять героїв, загиблих заради миру на землі, на Меморіалі Слави та Меморіальному комплексі "Висота маршала І.С. Конєва" зібрались жителі та гості міста. Ректор Національного університету цивільного захисту України, науково-педагогічні працівники та курсанти навчального закладу стали учасниками урочистих церемоній покладання квітів та вшанування учасників Другої світової війни. Віддати данину пам'яті полеглим воїнам прийшли представники керівництва Харківської обласної держадміністрації та міської ради, дипломатичного корпусу, народні депутати, директори департаментів та начальники управлінь міської ради, керівники районних адміністрацій, підприємств міста, представники духовенства, ветерани війни, молодь та харків’яни.
Учасники заходів вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. До пам'ятника Батьківщини-Матері, братських могил та стели на Меморіальному комплексі "Висота маршала І.С. Конєва" були покладені квіти. Під гімн України на Меморіалі Слави у пам'ять про загиблих від рук фашистських загарбників пролунали залпи. Після цього під музику духового оркестру курсанти військових вишів Харкова пройшли урочистим маршем.
Достойно представив Державну служба України з надзвичайних ситуацій парадний розрахунок Національного університету цивільного захисту України. Після церемонії відслужили поминальний молебень за загиблими.
На Меморіальному комплексі "Висота маршала І.С. Конєва" перед ветеранами виступили актори театру музкомедії та вихованці Солоницівського дитячого клубу «Орлятко». Також цього дня працювала під відкритим небом експозиція зразків військової техніки часів Другої світової війни, а в музеї відкрилась виставка фотографій Сергія Лойка «Пекельний аеропорт».
Традиційно відбувся святковий концерт, а також працювала польова каша.

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10