https://www.high-endrolex.com/10 Харків: ректор та представники університету ДСНС України взяли участь у заходах з нагоди Дня пам’яті і примирення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.05.2015
НУЦЗУ

Харків: ректор та представники університету ДСНС України взяли участь у заходах з нагоди Дня пам’яті і примирення

8 травня ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, науково-педагогічні працівники навчального закладу стали учасниками обласних заходів з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі, Дня пам'яті і примирення. Вони взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів та урочисто-траурній панахиді за всіма загиблими воїнами, що відбулися на священному для кожного харків’янина місці - Меморіалі Слави.
У заходах взяли участь керівництво Харківської облдержадміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради, ветерани війни, учасники бойових дій в Афганістані та інших гарячих точках планети, учасники антитерористичної операції на Донбасі, представники підприємств, організацій та відомств, громадськості, гості та жителі міста.
Цього ж дня у Харкові в Академічному театрі музичної комедії пройдуть два концерти, присвячені Дню Перемоги, у Харківській обласній філармонії відбудеться соціальний концерт «Пісні весни й перемоги». Перед ветеранами виступлять солісти та колективи філармонії.
Також цього дня у Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості відбудеться фестиваль військово-патріотичної пісні «Пам'ять серця», у Харківському училищі культури - театральний вечір «Шляхами війни», у Харківському художньому училищі - година спогадів «Тих днів у пам'яті не стерти і сьогодні» тощо.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10